Nieuws en informatie

Afwijkende openingstijden

De praktijk is gesloten:

  • van 6 augustus 2018 tot 19 augustus 2018
  • van 22 december 2018 tot 6 januari 2019

Wij vieren ons 10-jarig bestaan

Wij bestaan dit jaar alweer 10 jaar en dat vieren wij! Wij danken al onze patiënten voor het vertrouwen in ons en onze dienstverlening de afgelopen jaren en hopen u ook de komende jaren weer van dienst te kunnen zijn.

Wie jarig is trakteert dus houdt onze Facebookpagina in de gaten voor leuke acties de komende tijd. De acties zullen zowel betrekking hebben op bestaande als nieuwe patiënten.

 


Volg onze Facebook pagina

Volg ons op onze vernieuwde Facebook pagina! Elke week plaatsen wij een nieuwe post. Zo blijft u op de hoogte van handige weetjes over mondzorg en acties binnen onze praktijk.


Loswal Festival

Op zaterdag 26 mei 2018 stonden wij op het Loswal Festival. Het was een stralende dag! Wij hebben veel bekenden gezien en kennisgemaakt met nieuwe gezichten. U kon bij ons terecht voor al uw vragen met betrekking tot mondgezondheid. Heeft u ons ook gespot?


Wereld Mondgezondheidsdag

Wij dragen graag ons steentje bij aan een goede mondgezondheid. Uit onderzoek blijkt dat het gebit van Nederlandse kinderen de laatste tien jaar is verslechterd. Een reden hiervoor is dat er op scholen nauwelijks meer poetslessen worden gegeven. Ook komt dit doordat ouders minder vaak naar de tandarts gaan en dat kinderen daardoor ook niet of minder vaak meer naar de tandarts gaan. Op 9 april 2018 hebben wij op OBS Het Atelier ouders en kinderen geinformeerd over het belang van een gezonde mond.

De kinderen gingen naar huis met een tasje met daarin een tandenborstel en kindertandpasta zodat zij meteen aan de slag kunnen met het advies. Mondzorg valt onder de basiszorg en is dus volledig gratis voor kinderen, veel ouders bleken hier helaas niet van op de hoogte. Kom zeker eens langs met uw kind voor een kennismakingsconsult. Na een tweede afspraak ontvangt uw kind gratis een elektrische tandenborstel . Zo willen wij bijdragen aan een gezond gebit voor iedereen.


Klanttevredenheid

Een stralende lach is niet alleen uw visitekaartje. De mondgezondheid is van belang voor uw algehele gezondheid.
Onze drijfveer is om hoogwaardige mondzorg te leveren aan onze patiënten. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen vragen wij patiënten om een klanttevredenheidsenquête in te vullen. Op deze manier kunnen wij onze bedrijfsvoering optimaliseren en eventuele knelpunten verbeteren zodat u voor behandelingen in de toekomst verzekerd bent van de beste zorg. Inmiddels hebben veel klanten de ênquete al ingevuld. Wij zijn trots op het resultaat en nemen verbeterpunten zeker mee zodat wij nog betere zorg kunnen leveren.