Mondhygiënist

 

Remove the row

Column: 1

Mondhygiënist

Een verwijzing van uw tandarts is niet nodig bij Mondhygiënistplus.

De mondhygiënist richt zich in eerste instantie op het behandelen van tandvleesaandoeningen en het voorkomen van cariës (gaatjes in tanden en kiezen).  Behandelingen bestaan uit een goede instructie met betrekking tot uw mondhygiëne, het verwijderen van het tandsteen en plaque in uw mond en eventueel het polijsten van ruwe oppervlaktes van vullingen. Bij ernstige ontstekingen kan een behandeling in meerdere sessies nodig zijn

Eerste bezoek
Bij uw eerste bezoek bij de mondhygiëniste  bespreken wij eventuele klachten en wensen die u heeft met betrekking tot uw gebit. Er worden een aantal vragen over uw gezondheid gesteld en de eventuele invloed daarvan op de behandeling. Hierna kan in de meeste gevallen meteen gestart worden met de behandeling. Het kan zijn dat er meerdere behandelingen noodzakelijk zijn om het gewenste resultaat te behalen. In dit geval zullen de kosten met u worden besproken en kunt u desgewenst een begroting meekrijgen.

Column: 2

 

Air-Flow®
U kunt bij ons ook terecht voor een Air-Flow® behandeling. Hierbij wordt water i.c.m. een poeder onder hoge druk op uw tanden gespoten. Als resultaat komt de natuurlijke witheid van uw tanden terug. De behandeling verwijdert tandverkleuringen en aanslag o.a. veroorzaakt door koffie, thee of roken. Het is een snelle, eenvoudige en pijnloze behandeling. Heeft u nog vragen over deze behandeling? Neem dan contact met ons op.

Column: 3